Hulp nodig?

Over ons

¡Hola!

Ik ben Maaike, 40 jaar jong en sinds 2018 wonen wij in Spanje. Samen met mijn partner Kurt en onze zoon Myco van 10 vormen we een hecht gezin dat volop geniet van het Spaanse leven. Kurt heeft een succesvol bedrijf in fietsverhuur, terwijl ik mijn focus leg op de verhuur en woningbeheer Ctrl Home Spain.

Bij Acasa Holiday Rentals draait alles om het creëren van de perfecte vakantie-ervaring. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat onze gasten volledig kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Vanaf het moment van boeken tot aan het vertrek staan wij klaar om elk aspect van hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze missie is tweeledig: wij streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen, terwijl we tegelijkertijd onze eigenaren willen ontzorgen. Door onze uitgebreide ervaring in woningbeheer weten we precies hoe we de belangen van beide partijen optimaal kunnen behartigen.

Of u nu een vakantiehuis zoekt om tot rust te komen of uw woning wilt verhuren zonder gedoe, bij Acasa Holiday Rentals bent u aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf tot een groot succes te maken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. We helpen u graag verder.

Gracias!

Maaike

Costa Blanca
Zon, zee & strand
Luxe & comfort
Persoonlijke service